Google+ Belgie en vermogensbeheer | Oranje Vermogensmangement BV

OranjeVM Archief

Belgie en Vermogensbeheer

Na vier dagen van stijgingen, zakte de beurzen vrijdag in. Zowel de Dow-Jones als de S&P 500 moesten lager sluiten, alleen de Nasdaq kon nog een plusje noteren. Vreemd? Niet echt. De Europese Centrale Bank liet eindelijk zijn tanden zien. Dat was op donderdag, dus vrijdag was een pauze dag. Vooral ook vanwege de Griekse verkiezingen. De dalingen van vrijdag waren niet groot genoeg om de winsten van de dagen ervoor weg te werken. Kortom een lekkere week voor de beleggers. Op donderdag werden de stappen duidelijk die de ECB gaat maken. Een juich stemming op de beurzen. Maar omdat Zwitserland de koppeling met de Euro de week ervoor al had doorbroken, wisten de professionals al dat de ECB zou gaan handelen. Maar goed, we genieten van elke stijging die de beurzen ons geven. In het kort gezegd, volgt de ECB het pad van de FED en de Bank of Japan. Die hebben dezelfde stappen gezet. Het debat gaat of het succesvol is geweest. Feit blijft dat het goed gaat met de Amerikaanse economie en dat de beurs van Japan rond een recordstand beweegt. Dus als dat een voorbode zal zijn voor de economie van Europa, dan moeten we enthousiast zijn. Het slachtoffer van deze maatregelen is de euro. Die zakt verder en verder weg. Op vrijdag sloten we rond de $1,11. Zal de Euro verder zakken? Wij denken van wel. Op $1,10 ligt een goede bodem, maar als we daar doorheen vallen, gaan we langzaam maar zeker naar de $1,00 toe. Toen de Euro ingevoerd werd, was dat ook de doelstelling. Het heeft dus meer dan 15 jaar geduurd, maar we gaan het wellicht nog dit jaar meemaken.

Ja, stuur ons een e-mail

Doe de gratis vermogensscan:

  Naam*
  Aanhef* DhrMevr
  Telefoon*
  E-mailadres*
  1. Bij welke financiële instelling belegt u op dit moment?
  2. Wat vindt u belangrijk in een samenwerking?
  3. Wat is de omvang van uw portefeuille?
  4. In welk profiel herkent u zich het meest?
  5. Wat is uw beleggingsdoelstelling?
  6. Hoe voelt u zich indien één van uw beleggingen sterk in waarde daalt?
  Opmerkingen

  Ja, ik wil meer informatie over Venture Capital

   Bedrijfsnaam:
   Aanhef:*
   Naam:*
   E-Mail:*
   Telefoonnummer:*
   Adres:*
   Postcode:*
   Plaats:*
   Ik ben geïnteresseerd in aanbiedingen van:
   Op welke manier wenst u contact?
   Beschrijving van de opdracht:

   - Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het geven van informatie over onze producten en diensten en uitsluitend op uw verzoek.
   - Uw gegevens worden niet aan derden beschikbaar gesteld voor andere commerciële doeleinden beschikbaar gesteld.
   - Wij bieden deze service onder voorbehoud aan. Wij behouden het recht klanten te weigeren.
   - Indien u geen persoonlijke gegevens via internet wenst te versturen, kunt u uw gegevens ook telefonisch aan ons doorgeven.


   © Copyright All rights Reserved