Google+ OranjeVM over vermogensbeheer | Oranje Vermogensmangement BV

OranjeVM Archief

OranjeVM over ETF

Het is voor het eerst dat de jaarlijkse instroom de grens van 300 miljard dollar overtrof. Dit blijkt uit door BlackRock vergaarde gegevens die verwerkt zijn in een nieuw ETP Landscape-rapport. Ursula Marchioni (foto), hoofd marktonderzoek van de Europese tak van BlackRocks ETP-aanbieder iShares spreekt in een toelichting van een jaar van doorbraak. ‘Dit is het bewijs van volwassenwording van de exchange traded fund-sector waarbij ETFs hun weg vinden naar nieuwe klanten en toepassingen, daarbij geholpen door diepere marktliquiditeit en grotere vermogens onder beheer.’ VS aan kop Vooral Amerikaanse aandelen waren in december gevraagd. De instroom bedroeg een record van 48,0 miljard dollar. BlackRock wijst hierbij op de onverwacht accommodeerde houding van de Federal Reserve en de sterke economische groeicijfers voor de VS voor het vierde kwartaal. Vastrentende waarden noteerden een instroom van 5,7 miljard dollar. Europa bescheiden De instroom in Europa, van 2,3 miljard dollar, was bescheiden. Hier wachten beleggers bewegingen van de Europese Centrale Bank af, aldus het Amerikaanse fondshuis. Uitstroom opkomende markten Japanse aandelen-ETPs bleven populair, met een instroom van 5,6 miljard dollar. Aan ETPs gericht op opkomende markten werd netto 6,7 miljard dollar onttrokken. Meer achtergronden op Fondsnieuws: Vanguard verbreekt eigen instroomrecord Instroom voor ETPs op recordhoogte

Ja, stuur ons een e-mail

Doe de gratis vermogensscan:

  Naam*
  Aanhef* DhrMevr
  Telefoon*
  E-mailadres*
  1. Bij welke financiële instelling belegt u op dit moment?
  2. Wat vindt u belangrijk in een samenwerking?
  3. Wat is de omvang van uw portefeuille?
  4. In welk profiel herkent u zich het meest?
  5. Wat is uw beleggingsdoelstelling?
  6. Hoe voelt u zich indien één van uw beleggingen sterk in waarde daalt?
  Opmerkingen

  Ja, ik wil meer informatie over Venture Capital

   Bedrijfsnaam:
   Aanhef:*
   Naam:*
   E-Mail:*
   Telefoonnummer:*
   Adres:*
   Postcode:*
   Plaats:*
   Ik ben geïnteresseerd in aanbiedingen van:
   Op welke manier wenst u contact?
   Beschrijving van de opdracht:

   - Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het geven van informatie over onze producten en diensten en uitsluitend op uw verzoek.
   - Uw gegevens worden niet aan derden beschikbaar gesteld voor andere commerciële doeleinden beschikbaar gesteld.
   - Wij bieden deze service onder voorbehoud aan. Wij behouden het recht klanten te weigeren.
   - Indien u geen persoonlijke gegevens via internet wenst te versturen, kunt u uw gegevens ook telefonisch aan ons doorgeven.


   © Copyright All rights Reserved