Google+ PVCP en OranjeVM over beleggen | Oranje Vermogensmangement BV

OranjeVM Archief

PVCP en OranjeVM over beleggen

Is V&D een trendsetter?
Menig vastgoedbelegger zal de afgelopen weken toch wel geschrokken zijn van het optreden van de directie van warenhuisketen V&D. Die probeerde een huurverlaging af te dwingen bij de eigenaren van haar winkelpanden alsmede een loonsverlaging bij haar werknemers.
Hoewel V&D niet heel duidelijk is over het slagen van haar opzet lijkt het erop dat het bedrijf grotendeels zijn zin gekregen heeft. Voor beleggers die investeren in vastgoed overzee is dit overigens niet nieuw; in de VS is een dergelijke handelswijze niet ongebruikelijk.

Investeren in vastgoedverhuur risicovol?
De oplettende belegger zal zich nu allicht afvragen of investeren in vastgoedverhuur nog wel aantrekkelijk is. Immers, wanneer een huurder eenzijdig een forse huurverlaging kan afdwingen en daarmee het rendement van de verhuurder kan drukken, is er toch iets aan de hand. Volgens analisten is het echter niet waarschijnlijk dat hier sprake is van een trend. Vooral omdat de situatie van V&D relatief uniek is.

Veilig beleggen in vastgoed;
Om vele redenen is beleggen in vastgoed nog steeds relatief veilig. Dat geldt zeker voor particulieren die onroerend goed in het buitenland willen kopen. Maar ook aandeelhouders van vastgoedfondsen – die in 2015 vooralsnog uitstekend rendement opleveren op de beurs – kunnen zich zekerheid verschaffen door kritisch te kijken naar de inhoud van de vastgoedportefeuille van het betreffende fonds. Mits doordacht is investeren in vastgoedverhuur nog steeds een potentiële goudmijn.

Daarom investeert men in recratief vastgoed bij de groep Pierre & Vacances Center Parcs.

Bij de Groep Pierre & Vacances Center Parcs hoeft u zich geen zorgen te maken dat een dergelijk scenario als bij V&D zich voor zal doen. U tekent namelijk een contract voor een periode van 15 jaar waarbij de Groep de enige verhuurder is van uw verblijf. U geniet van een gegarandeerd rendement omdat de Groep zorg draagt voor de verhuur en het onderhoud. Ook zorgt de Groep ervoor dat u regelmatig inkomsten binnen krijgt, ongeacht de verhuur van uw verblijf. Wij kunnen u dit aanbieden doordat wij jaarlijks meer dan 7 miljoen gasten mogen verwelkomen op één van onze parken door heel Europa.Ga daarom mee in het succes van Pierre & Vacances Center Parcs en investeer veilig!

Ja, stuur ons een e-mail

Doe de gratis vermogensscan:

  Naam*
  Aanhef* DhrMevr
  Telefoon*
  E-mailadres*
  1. Bij welke financiële instelling belegt u op dit moment?
  2. Wat vindt u belangrijk in een samenwerking?
  3. Wat is de omvang van uw portefeuille?
  4. In welk profiel herkent u zich het meest?
  5. Wat is uw beleggingsdoelstelling?
  6. Hoe voelt u zich indien één van uw beleggingen sterk in waarde daalt?
  Opmerkingen

  Ja, ik wil meer informatie over Venture Capital

   Bedrijfsnaam:
   Aanhef:*
   Naam:*
   E-Mail:*
   Telefoonnummer:*
   Adres:*
   Postcode:*
   Plaats:*
   Ik ben geïnteresseerd in aanbiedingen van:
   Op welke manier wenst u contact?
   Beschrijving van de opdracht:

   - Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het geven van informatie over onze producten en diensten en uitsluitend op uw verzoek.
   - Uw gegevens worden niet aan derden beschikbaar gesteld voor andere commerciële doeleinden beschikbaar gesteld.
   - Wij bieden deze service onder voorbehoud aan. Wij behouden het recht klanten te weigeren.
   - Indien u geen persoonlijke gegevens via internet wenst te versturen, kunt u uw gegevens ook telefonisch aan ons doorgeven.


   © Copyright All rights Reserved