Google+ Belgie & vermogensbeheer vergelijken | Oranje Vermogensmangement BV

OranjeVM Archief

Vermogensbeheer Belgie

België kent veel vermogensbeheerders en Private Banken, maar welke vermogensbeheerder sluit uiteindelijk het beste aan bij uw wensen; eisen en doelstellingen? doe via ons de gratis VermogensScan en ontdek welke vermogensbeheerder het beste bij u past!

Vorige week melden wij u dat het tijd was om te gaan kopen. Na de grote daling van de week ervoor. Maandag verloren de beurzen bijna 1,5%. Dinsdag was een dag waarbij niks gebeurde, maar op woensdag schoten de koersen omlaag. Op een gegeven moment stond de Dow-Jones 458 punten lager, maar toen kwam het omkeerpunt. We sloten nog wel met een verlies van 1%, maar de bodem was bereikt. Donderdag was een hersteldag. Op vrijdag gingen alle remmen los en de beurzen konden fors stijgen. Maar door de dalingen eerder in de week, moesten de beurzen nog wel in de min de week afsluiten. De Dow-Jones en de S&P 500 verloren beiden 1%. De Nasdaq verloor voor de week 0,4%. In de voorgaande weken hebben we een aantal keren de Russell 2000 genoemd. Deze index verloor meer dan 10% in een paar weken tijd. Dit was de beroemde kanarie in de kolenmijn. Het duurde even, maar uiteindelijk gingen de andere beurzen ook onderuit. Tot bijna 10% ten opzichte van het hoogste punt dit jaar. Maar in de afgelopen week kon de Russell 2000 met 2,8% stijgen. Ook dit zien we als voorbode wat nog komen gaat. Wij denken dat de bodem afgelopen woensdag gezet is voor het jaar en dat we verder zullen gaan stijgen. Ook de olieprijs daalde tot $80 op woensdag. Ook hier zien we nu weer een stijgende lijn, wat belangrijk is voor de hele oliesector. Deze sector zal de rest van de beurzen weer omhoog gaan duwen.

Ja, stuur ons een e-mail

Doe de gratis vermogensscan:

  Naam*
  Aanhef* DhrMevr
  Telefoon*
  E-mailadres*
  1. Bij welke financiële instelling belegt u op dit moment?
  2. Wat vindt u belangrijk in een samenwerking?
  3. Wat is de omvang van uw portefeuille?
  4. In welk profiel herkent u zich het meest?
  5. Wat is uw beleggingsdoelstelling?
  6. Hoe voelt u zich indien één van uw beleggingen sterk in waarde daalt?
  Opmerkingen

  Ja, ik wil meer informatie over Venture Capital

   Bedrijfsnaam:
   Aanhef:*
   Naam:*
   E-Mail:*
   Telefoonnummer:*
   Adres:*
   Postcode:*
   Plaats:*
   Ik ben geïnteresseerd in aanbiedingen van:
   Op welke manier wenst u contact?
   Beschrijving van de opdracht:

   - Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het geven van informatie over onze producten en diensten en uitsluitend op uw verzoek.
   - Uw gegevens worden niet aan derden beschikbaar gesteld voor andere commerciële doeleinden beschikbaar gesteld.
   - Wij bieden deze service onder voorbehoud aan. Wij behouden het recht klanten te weigeren.
   - Indien u geen persoonlijke gegevens via internet wenst te versturen, kunt u uw gegevens ook telefonisch aan ons doorgeven.


   © Copyright All rights Reserved