Google+ Belgie & Vermogensbeheer vergelijken | Oranje Vermogensmangement BV

OranjeVM Archief

Vermogensbeheer vergelijken B

België kent veel vermogensbeheerders en Private Banken, maar welke vermogensbeheerder sluit uiteindelijk het beste aan bij uw wensen; eisen en doelstellingen, doe via ons de gratis VermogensScan en ontdek welke vermogensbeheerder het beste bij u past!

Meer weten? vul even de OranjeVM VermogensScan in
Klik hier voor de Gratis Online VermogensScan

Het is een beetje touwtrekken. De S&P 500 beweegt zicht tussen de 1.840 en 1.885 punten. Zolang we hier tussen blijven, zullen de andere beurzen ook niet veel doen. Vrijdag sloot de S&P 500 index op 1.863,40 punten. Eigenlijk precies in het midden. Wellicht dat we deze week eindelijk eens door een van de twee grenzen heen kunnen breken. Dan ligt de weg open voor verdere koersbewegingen. In de komende week krijgen we weer een stortvloed van kwartaalcijfers. Vooral olie gerelateerde bedrijven komen met hun cijfers naar buiten. Dat wordt dus weer flink puzzelen voor vermogensbeheer en de beurzen om te zien welke richting we op gaan. Daarnaast komt de FED dinsdag en woensdag weer bijeen. Woensdag om 14.00 uur komt de FED met een verklaring naar buiten. Eigenlijk verwacht iedereen dat de FED hun stimuleringsmaatregelen weer met $10 miljard gaan terugdraaien. Dan zal de FED nog maandelijks voor $45 miljard aan rentepapieren en obligaties opkopen, om zo de rente laag te houden. Ook wordt er gekeken naar de werkgelegenheidscijfers welke vrijdag voorbeurs bekend gemaakt zullen worden. De FED kijkt ook naar deze cijfers. We kunnen dan zien of de economie inderdaad goed verder groeit. Donderdag gaat mevrouw Merkel bij de heer Obama op bezoek. Men zal dan overleggen wat men met de Krim gaat doen. De heer Obama gaf vrijdag aan dat er meer sancties zullen komen richting Rusland. De spanningen daar zorgen ervoor dat de beurzen niet echt verder willen stijgen en dat de goud- en olieprijzen relatief hoog blijven. Veel marktparticipanten gaan ervan uit dat de crisis via diplomatieke weg zal worden opgelost. Maar tot die tijd blijven de beurzen hier sterk op reageren. De heer Putin staat niet bekend als een flexibel persoon. Momenteel neigen we optimistisch te zijn voor de beurzen, maar het hele Krim verhaal blijft ons tot voorzichtigheid manen. Ons advies is dan ook om wel belegd te blijven, maar wel een verzekering in te bouwen. Want de beurzen kunnen heel snel omslaan. Tot nu toe zijn de kwartaalcijfers zeker niet slecht. De grote technologiebedrijven hebben de markten positief verrast. De banken hadden een verdeeld beeld. Door de hoge olieprijzen verwachten we goede cijfers de komende week van de grote oliefondsen. Zullen we dan eindelijk eens door die 1.885 punten grens van de S&P 500 heen breken? Ons idee blijft nog steeds intact. Eerst nieuwe records, voordat we te maken gaan krijgen met een grotere daling. In de tussentijd zijn de markten wel zenuwachtig, dus kleinere dalingen behoren zeker tot de mogelijkheid. Dat wil zeggen dalingen van rond de 5%. De grote daling zal naar alle waarschijnlijkheid meer dan 10% bedragen. Maar zover zijn we nog niet. Wij houden u op de hoogte!

Ja, stuur ons een e-mail

Doe de gratis vermogensscan:

  Naam*
  Aanhef* DhrMevr
  Telefoon*
  E-mailadres*
  1. Bij welke financiële instelling belegt u op dit moment?
  2. Wat vindt u belangrijk in een samenwerking?
  3. Wat is de omvang van uw portefeuille?
  4. In welk profiel herkent u zich het meest?
  5. Wat is uw beleggingsdoelstelling?
  6. Hoe voelt u zich indien één van uw beleggingen sterk in waarde daalt?
  Opmerkingen

  Ja, ik wil meer informatie over Venture Capital

   Bedrijfsnaam:
   Aanhef:*
   Naam:*
   E-Mail:*
   Telefoonnummer:*
   Adres:*
   Postcode:*
   Plaats:*
   Ik ben geïnteresseerd in aanbiedingen van:
   Op welke manier wenst u contact?
   Beschrijving van de opdracht:

   - Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het geven van informatie over onze producten en diensten en uitsluitend op uw verzoek.
   - Uw gegevens worden niet aan derden beschikbaar gesteld voor andere commerciële doeleinden beschikbaar gesteld.
   - Wij bieden deze service onder voorbehoud aan. Wij behouden het recht klanten te weigeren.
   - Indien u geen persoonlijke gegevens via internet wenst te versturen, kunt u uw gegevens ook telefonisch aan ons doorgeven.


   © Copyright All rights Reserved