Google+ Belgie & Vermogensbeheer vergelijken | Oranje Vermogensmangement BV

OranjeVM Archief

Vermogensbeheer vergelijken C

België kent veel vermogensbeheerders en Private Banken, maar welke vermogensbeheerder sluit uiteindelijk het beste aan bij uw wensen; eisen en doelstellingen, doe via ons de gratis VermogensScan en ontdek welke vermogensbeheerder het beste bij u past!

Meer weten? vul even de OranjeVM VermogensScan in
Klik hier voor de Gratis Online VermogensScan

Voor de week die komen gaat, zijn er een aantal zaken die onze aandacht vragen. Allereerst is het een rustige dag op maandag. Dan zijn de aandelenbeurzen van Amerika gesloten in verband met “President Day”. Oftewel de geboortedag van George Washington. Aan cijfers krijgen we nog een aantal grote bedrijven, maar geen bedrijven die echt de markt kunnen gaan sturen met spectaculaire cijfers. Wat wel de markten zal sturen zijn de economische cijfers. Maar daar lopen we tegen een probleem aan. Het is zeer slecht weer geweest in Amerika. Veel sneeuw, ijs en kou. Hierdoor zullen alle cijfers en investeren die naar buiten komen vertekend zijn. De vraag is hoe de handelaren hierop gaan reageren. Dit samen met een grote optie expiratie deze vrijdag, kan zorgen voor redelijk forse uitslagen in deze korte handelsweek. Na de dalingen van de maand januari, hebben we een snelle opmars gezien in de eerste helft van februari. Dit is echter zo snel gegaan, dat wij inschatten dat we een pauze gaan houden. Die pauze zal de beurzen weer terug gaan brengen richting het diepste punt van de afgelopen daling dit jaar. De beurzen zijn snel omhoog geschoten in de afgelopen twee weken, doordat ze in staat waren door technische weerstanden heen te breken. Niet doordat er spectaculair economisch nieuws was. De historie leert, dat vaak na een korte forse stijging, er een tegengestelde reactie komt. Daarna is de weg vrij voor verdere stijgingen. De beurzen voelde vrijdag aan alsof ze de records willen breken. Mocht dat inderdaad dinsdagochtend lukken, dan is de kans heel groot dat na het aantikken van een nieuw hoogtepunt, de beurzen zullen zakken. Wij verwachten niet dat de daling heel lang zal duren. Ook deze beweging zal kort en heftig kunnen zijn. Maar het zal zeker genoeg energie opbouwen voor de volgende run naar boven. We zijn dan ook zeker niet pessimistisch gestemd, in tegendeel. In het beste geval blijven de beurzen dicht bij huis en nemen daar de adempauze. Hoe raar het ook klinkt, maar verdere stijgingen vanaf hier, zal voor meer problemen later dit jaar lijden. Dit omdat dan de interne energie van de beurzen volledig worden opgebruikt, waardoor een terugval later dit jaar, wel eens een correctie van ruim 10% zou kunnen betekenen. Vandaar dat wij hopen dat de beurzen terug zullen zakken en pas daarna de stijgingen voort gaan zetten. Over het algemeen ziet het er goed uit voor de markten. De banken doen het goed en daar verwachten we nog veel meer goed nieuws van dit komend jaar. Mocht u een positie willen opbouwen, dan raden wij gezien het tijdstip aan om nu 25% te kopen en over twee weken weer 25%. Net zolang totdat u de positie heeft, welke u wilt opbouwen. De koersen lijken ons momenteel te hoog, om in een keer uw aankoop te doen. Wij hebben het idee, samen met vermogensbeheer, dat we in de komende periode wat lagere koersen zullen zien. Maar de beurs laat zich niets dicteren.

Ja, stuur ons een e-mail

Doe de gratis vermogensscan:

  Naam*
  Aanhef* DhrMevr
  Telefoon*
  E-mailadres*
  1. Bij welke financiële instelling belegt u op dit moment?
  2. Wat vindt u belangrijk in een samenwerking?
  3. Wat is de omvang van uw portefeuille?
  4. In welk profiel herkent u zich het meest?
  5. Wat is uw beleggingsdoelstelling?
  6. Hoe voelt u zich indien één van uw beleggingen sterk in waarde daalt?
  Opmerkingen

  Ja, ik wil meer informatie over Venture Capital

   Bedrijfsnaam:
   Aanhef:*
   Naam:*
   E-Mail:*
   Telefoonnummer:*
   Adres:*
   Postcode:*
   Plaats:*
   Ik ben geïnteresseerd in aanbiedingen van:
   Op welke manier wenst u contact?
   Beschrijving van de opdracht:

   - Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het geven van informatie over onze producten en diensten en uitsluitend op uw verzoek.
   - Uw gegevens worden niet aan derden beschikbaar gesteld voor andere commerciële doeleinden beschikbaar gesteld.
   - Wij bieden deze service onder voorbehoud aan. Wij behouden het recht klanten te weigeren.
   - Indien u geen persoonlijke gegevens via internet wenst te versturen, kunt u uw gegevens ook telefonisch aan ons doorgeven.


   © Copyright All rights Reserved