Google+ Belgie & Vermogensbeheer vergelijken | Oranje Vermogensmangement BV

OranjeVM Archief

Belgie & Vermogensbeheer vergelijken

België kent veel vermogensbeheerders en Private Banken, maar welke vermogensbeheerder sluit uiteindelijk het beste aan bij uw wensen; eisen en doelstellingen?

In de afgelopen week ging veel aandacht uit naar problemen in de valuta hoek. Argentinië, Turkije en Zuid-Afrika kregen het moeilijk om hun valuta stabiel te houden. Men moest alle zeilen bijzetten om hun valuta te beschermen. Maar deze landen zijn nu niet de grote handelspartners van Amerika. De beurzen zochten naar een reden om de koersen lager te zetten. Niet een probleem. Gewoon een pauze. Wij vinden het grappig dat mensen een stijging van ruim 20% op de beurzen in een jaar normaal vinden, maar in “paniek” gaan als de beurzen met 5% zakken. Wij zien deze pauze als een mooi koopmoment. Het is nog steeds druk met kwartaalcijfers. In de komende week komen er 85 bedrijven uit de S&P 500 met hun kwartaalcijfers. Dit is waar onze aandacht naar uitgaat. Het fonds welke ons intrigeert komt woensdag met de cijfers naar buiten, namelijk Twitter (TWTR). In navolging van Facebook (FB) die geweldige cijfers naar buiten bracht afgelopen donderdag, is Twitter ook fors opgelopen. Het is gerekend naar koers/winst (verlies) verhouding het duurste aandeel van de beurs. De wonderen zijn de wereld nog niet uit, maar men moet wel met fantastische cijfers komen, wil de huidige waardering stand kunnen houden. Wij zijn dan ook zeer voorzichtig.

België kent veel vermogensbeheerders en Private Banken, maar welke vermogensbeheerder sluit uiteindelijk het beste aan bij uw wensen; eisen en doelstellingen, doe via ons de gratis VermogensScan en ontdek welke vermogensbeheerder het beste bij u past!

Ja, stuur ons een e-mail

Doe de gratis vermogensscan:

  Naam*
  Aanhef* DhrMevr
  Telefoon*
  E-mailadres*
  1. Bij welke financiële instelling belegt u op dit moment?
  2. Wat vindt u belangrijk in een samenwerking?
  3. Wat is de omvang van uw portefeuille?
  4. In welk profiel herkent u zich het meest?
  5. Wat is uw beleggingsdoelstelling?
  6. Hoe voelt u zich indien één van uw beleggingen sterk in waarde daalt?
  Opmerkingen

  Ja, ik wil meer informatie over Venture Capital

   Bedrijfsnaam:
   Aanhef:*
   Naam:*
   E-Mail:*
   Telefoonnummer:*
   Adres:*
   Postcode:*
   Plaats:*
   Ik ben geïnteresseerd in aanbiedingen van:
   Op welke manier wenst u contact?
   Beschrijving van de opdracht:

   - Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het geven van informatie over onze producten en diensten en uitsluitend op uw verzoek.
   - Uw gegevens worden niet aan derden beschikbaar gesteld voor andere commerciële doeleinden beschikbaar gesteld.
   - Wij bieden deze service onder voorbehoud aan. Wij behouden het recht klanten te weigeren.
   - Indien u geen persoonlijke gegevens via internet wenst te versturen, kunt u uw gegevens ook telefonisch aan ons doorgeven.


   © Copyright All rights Reserved