Google+ Vermogensbeheer Belgie | Oranje Vermogensmangement BV

OranjeVM Archief

Vermogensbeheer

Belgie vermogensbeheer B
België kent veel vermogensbeheerders en Private Banken, maar welke vermogensbeheerder sluit uiteindelijk het beste aan bij uw wensen; eisen en doelstellingen? doe via ons de gratis VermogensScan en ontdek welke vermogensbeheerder het beste bij u past!

De kwartaalcijfers gaan de komende week volop komen. Ruim 150 bedrijven die deel uitmaken van de S&P 500 komen met hun kwartaalcijfers. Dat is ruim 25% van de bedrijven. De afgelopen week kenmerkte zich door grote uitslagen. Op maandag konden we ruim een half procent klimmen. Dinsdag dook de Nasdaq met een half procent naar beneden, terwijl de andere beurzen stabiel bleven. Op woensdag konden met uitzondering van de Nasdaq de beurzen weer bijna 0,5% bijschrijven. Maar op donderdag ging er ruim 1% vanaf. Vrijdag was weer een dag dat de beurzen een plus van ruim 0,5% konden melden, met als grootste stijger de Nasdaq met een plus van 1,5%. Voor de week sloot de Nasdaq 0,4% hoger. De S&P 500 deed het nog iets beter met een stijging van 0,5%. De Dow-Jones kon het meeste stijgen. Deze index kreeg er voor de week 0,9% bij. Op dit moment ziet het ernaar uit dat de beurzen nog steun krijgen van de kwartaalcijfers. In de afgelopen week waren het vooral de banken die met goede cijfers kwamen. De komende week zijn het vooral de technologie bedrijven die met cijfers komen. Vanuit die hoek verwachten we steun voor de beurzen. De grote onbekende is de reactie op de vliegtuigramp in de Oekraïne en de gevolgen daarvan. Dat was een van de hoofdredenen dat de beurzen donderdag hard onderuit gingen. Ook de spanningen in de Gaza streek houden de gemoederen in kleine mate bezig. Zolang deze problemen in de betreffende landen blijven, zullen de beurzen er met een schuin oog naar kijken. Maar zodra andere landen zich ermee gaan bemoeien, kan het wel eens voor meer onrust zorgen.

Ja, stuur ons een e-mail

Doe de gratis vermogensscan:

  Naam*
  Aanhef* DhrMevr
  Telefoon*
  E-mailadres*
  1. Bij welke financiële instelling belegt u op dit moment?
  2. Wat vindt u belangrijk in een samenwerking?
  3. Wat is de omvang van uw portefeuille?
  4. In welk profiel herkent u zich het meest?
  5. Wat is uw beleggingsdoelstelling?
  6. Hoe voelt u zich indien één van uw beleggingen sterk in waarde daalt?
  Opmerkingen

  Ja, ik wil meer informatie over Venture Capital

   Bedrijfsnaam:
   Aanhef:*
   Naam:*
   E-Mail:*
   Telefoonnummer:*
   Adres:*
   Postcode:*
   Plaats:*
   Ik ben geïnteresseerd in aanbiedingen van:
   Op welke manier wenst u contact?
   Beschrijving van de opdracht:

   - Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het geven van informatie over onze producten en diensten en uitsluitend op uw verzoek.
   - Uw gegevens worden niet aan derden beschikbaar gesteld voor andere commerciële doeleinden beschikbaar gesteld.
   - Wij bieden deze service onder voorbehoud aan. Wij behouden het recht klanten te weigeren.
   - Indien u geen persoonlijke gegevens via internet wenst te versturen, kunt u uw gegevens ook telefonisch aan ons doorgeven.


   © Copyright All rights Reserved