Google+ Belgie & Vermogensbeheer vergelijken | Oranje Vermogensmangement BV

OranjeVM Archief

Belgie & Vermogensbeheer vergelijken

België kent veel vermogensbeheerders en Private Banken, maar welke vermogensbeheerder sluit uiteindelijk het beste aan bij uw wensen; eisen en doelstellingen, doe via ons de gratis VermogensScan en ontdek welke vermogensbeheerder het beste bij u past!

Uitstekende advisering en dat kostte mij niets extra’s; precies wat ik nodig had.  Ze werken discreet en weten waar ze het over hebben; een echte toegevoegde waarde ”  Groet Pieter Bosschaert

Alle medewerkers van Oranje Vermogensmanagement BV zijn ervaren in het adviseren en begeleiden van Belgische beleggers in hun zoektocht naar de meest geschikte Vermogensbeheerder. Dankzij onze Vermogensbeheer Vergelijking krijgt u snel inzicht en kunt u zelf beslissen hoe u uw vermogen én uw gezin beschermt. Nu en in de toekomst. Wij kennen de Belgische Vermogensbeheer-Markt als geen ander en weten precies wat er speelt!

België & Vermogensbeheer vergelijken

Meer weten? vul even de OranjeVM VermogensScan in
Klik hier voor de Gratis Online VermogensScan

Belgie vermogensbeheer B
Wilt u gaan beleggen in obligaties of investeren in aandelen? Weet u hoe de werkt, heeft u een beleggingsportefeuille opgesteld en weet u hoe u de juiste beleggingsbeslissing moet nemen? Dan bent u al goed op weg om een belegger te worden, maar mist u nog één ding: een betrouwbare vermogensbeheerder. U kunt ook zelf de markt op met uw vermogen, maar wij raden u aan om toch echt een beheerder op te zoeken, zeker als u net komt kijken in de beleggingswereld. Een vermogensbeheerder biedt veel voordelen voor u en uw geld. Wij hebben wat informatie op een rijtje gezet voor u, zodat u weet wat u kunt verwachten en wat een vermogensbeheerder voor u hoort te doen.

De werkzaamheden van vermogensbeheerders

De functie van de vermogensbeheerder zit in de naam. Deze zal uw beleggingsvermogen voor u beheren. Dit zijn mensen die zijn gespecialiseerd in dit gebied en dus precies weten wat ze met u geld moeten doen. Wanneer u met uw vermogen naar een beheerder stapt om dit te beleggen op de markt, spreken we van individueel vermogensbeheer. Er bestaan echter ook vormen van collectief vermogensbeheer. Denk bijvoorbeeld aan het pensioenfonds, waarbij iedereen wordt gedwongen om vermogen af te staan aan dit fonds dat vervolgens zelf bepaalt hoe dit geld wordt geïnvesteerd. Dit fonds is natuurlijk wel aan strenge regels gebonden. Een individuele vermogensbeheerder hoeft aan minder strenge eisen te voldoen, maar is wel gebonden aan de wensen van de belegger. Zo kunt u dus afspraken maken met uw vermogensbeheerder over hoe u wenst dat uw vermogen beheerd wordt.

De voordelen van een vermogensbeheerder

Het is uiteraard erg voordelig om een vermogensbeheerder in te schakelen. U heeft zelf waarschijnlijk een baan buiten de financiële sector en niet zo veel tijd om bezig te zijn met beleggen en investeren. De beurs werkt echter zeer ingewikkeld en een goede kennis van zaken is vereist om succesvol te beleggen. Daarom is het slim om dit door een ander te laten doen die er heel veel verstand van heeft en de hele dag niets anders doet dan de markt in de gaten houden en vermogen investeren, een vermogensbeheerder. Bovendien kunt u duidelijke afspraken maken en hoeft u dus niet bang te zijn dat een vermogensbeheerder uw geld zal gebruiken voor doeleinden waar u zelf niet achter staat. Natuurlijk vereist een vermogensbeheerder een salaris en maakt u dus kosten door deze in te schakelen. U wint er echter een bron van informatie en vakmanschap mee en wij raden u dan ook sterk aan om gebruik te maken van deze specialisten.

OranjeVM Change

OranjeVM en het beheer van uw vermogen

Wij van Oranje VM begrijpen dat het moeilijk kan zijn om de juiste vermogensbeheerder te vinden. U vertrouwt uw geld natuurlijk niet zomaar aan iedereen toe. Daarom hebben wij een vermogensscan ontwikkeld die u koppelt aan de beheerder die aan uw wensen; eisen en doelstellingen voldoet. Wij hebben van te voren de vermogensbeheerders aan een uitvoerige selectie onderworpen en slechts de beste opgenomen in onze lijst. De scan is geheel kosteloos en vrijblijvend. Wij geven professioneel advies. Kijk op de website voor de gratis scan en voor meer informatie over vermogensbeheer en de rol van een vermogensbeheerder.

Belgie Vermogensbeheer A

België & Vermogensbeheer vergelijken

Meer weten? vul even de OranjeVM VermogensScan in
Klik hier voor de Gratis Online VermogensScan

Ja, stuur ons een e-mail

Doe de gratis vermogensscan:

  Naam*
  Aanhef* DhrMevr
  Telefoon*
  E-mailadres*
  1. Bij welke financiële instelling belegt u op dit moment?
  2. Wat vindt u belangrijk in een samenwerking?
  3. Wat is de omvang van uw portefeuille?
  4. In welk profiel herkent u zich het meest?
  5. Wat is uw beleggingsdoelstelling?
  6. Hoe voelt u zich indien één van uw beleggingen sterk in waarde daalt?
  Opmerkingen

  Ja, ik wil meer informatie over Venture Capital

   Bedrijfsnaam:
   Aanhef:*
   Naam:*
   E-Mail:*
   Telefoonnummer:*
   Adres:*
   Postcode:*
   Plaats:*
   Ik ben geïnteresseerd in aanbiedingen van:
   Op welke manier wenst u contact?
   Beschrijving van de opdracht:

   - Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het geven van informatie over onze producten en diensten en uitsluitend op uw verzoek.
   - Uw gegevens worden niet aan derden beschikbaar gesteld voor andere commerciële doeleinden beschikbaar gesteld.
   - Wij bieden deze service onder voorbehoud aan. Wij behouden het recht klanten te weigeren.
   - Indien u geen persoonlijke gegevens via internet wenst te versturen, kunt u uw gegevens ook telefonisch aan ons doorgeven.


   © Copyright All rights Reserved